ManU jahib Barcelonale peavalu valmistanud Keenia imemeest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Wanyama
Victor Wanyama Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas FC Barcelona alistanud Glasgow Celtic on sellega tõmmanud endale hulgaliselt tähelepanu ning samamoodi on suurklubid nüüd hoolikalt jälgimas nende mängumehi. Celticu keenialasest poolkaitsjale Victor Wanyamale on silma peale pannud juba Manchester United.

21-aastane poolkaitsja on silma paistnud mõlemas Barcelona vastu peetud kohtumises ning kolmapäeval sahistas ta ka Hispaania suurklubi väravavõrku, kirjutab Sportsmail.

Lisaks löödud väravale suutis ta edukalt ohjeldada ka Barcelona poolkaitsjaid Xavit ja Andres Iniestat.

Juba suvel üritas QPR osta Wanyamat 12,5 miljoni euroga, kuid tehingust siis asja ei saanud. Lisaks on pookaitsja vastu huvi tundnud Manchester City, Londoni Arsenal ja Sunderland. Nüüd on huviliste seas ka Manchester United ning nende peatreener sir Alex Ferguson sooviks just Wanyamaga oma poolkaitseliini täiendada.

Celtic maksis Keenia koondislase eest eelmisel aastal 1,1 miljonit eurot, kui soetas ta Belgia tiimist Beerschot. Celticu peatreeneri Neil Lennoni sõnul on Wanyama hind praeguseks juba umbes 31 miljonit eurot. Samas usutakse, et ManU esmane pakkumine poolkaitsja eest võiks olla umbes 15 miljonit eurot.

15-aastasel Keenia A-koondises debüteerinud Wanyama praegune leping Celticuga kehtib 2014. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles