Lindpere kritiseeris meeskonda ja soovib muudatusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeol Lindpere (esiplaanil) New York Red Bullsi ridades.
Jeol Lindpere (esiplaanil) New York Red Bullsi ridades. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls kaotas USA liiga kaheksandikfinaalis kahe mängu kokkuvõttes 1:2 DC Unitedile ning pärast mängu tegi eestlane ka tiimi suunas kriitikat.

«Ma ei suuda seda uskuda – vastastel oli vaid üks võimalus ja nad kasutasid selle ära. Peame ette võtma mingid muutused. Red Bullsi jaoks oleks see normaalne, kuna pidevalt toimuvad muutused,» rääkis Lindpere pärast korduskohtumises saadud 0:1 kaotust. «Olen olnud siin viimased kolm aastat ning mänginud igas k*radi kohtumises, kuid ei ole midagi võitnud.»

Eestlane vihjas ka sellele, et võib olla tuleks meeskonna ehitamisega alata taas otsast peale, vahendab goal.com. «Võimlik. Tundub, et meil on play-off’is kaotamise koha pealt juba väga palju kogemusi. Võib-olla on aeg alustada taas liiga tagumisest otsast värskete meestega.»

Lindpere on Red Bullsi ridades pallinud nüüd kolm hooaega ning igal aastal on New Yorgi klubi langenud konkurentsist veerandfinaali järel. Seejuures 2010. aastal saavutati põhihooajal idakonverentsis esikoht.

Red Bullsi ründestaari Thierry Henry sõnul vajab meeskond läbi hooaeja stabiilsemaid esitusi. «Peame olema põhihooajal stabiilsemad. Play-off’i mänge alustades peame olema positiivsemalt meelestatud,» arvas Henry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles