Ojamaa ründekaaslane: ta vajab tagumikuga löödud väravat

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech. Foto: SCANPIX

Šotimaal Motherwelli klubis mängiva Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa ründepartner Michael Higdon usub, et eestlane oskab mõõnale vaatamata jätkuvalt väravaid lüüa.

Ojamaa pole sel hooajal koduklubi eest veel jalga valgeks saanud – viimases liigamängus tabasid tema löögid kaks korda väravaraame, kuid pall ei kipu kuidagi võrku minema. Ajalehele The Scottish Sun intervjuu andnud Higdoni arvates oleks abiks, kui eestlane saaks kirja mõne õnneliku värava.

«Olen ise samas seisus olnud ja see pole tore. Henrik on üldjoontes hästi mänginud ja ma olen kindel, et küll ka väravad tulevad. Ta on tore sell, teeb kõvasti tööd ja küllap tema õnn pöördub. Ma arvan, et ta peaks ühe värava p****ga lööma – siis hakkab kõik klappima,» naljatas Higdon. «Vahel peab õnne ka olema, et kõik hakkaks sinu tahtmist mööda minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles