Malaisia GP stardi kellaaeg võib muutuda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button Malaisia GP-l
Jenson Button Malaisia GP-l Foto: AP / Scanpix
Malaisia GP korraldajad sõnasid pärast mussoonvihmade tõttu pooleli jäänud vormel-1 etappi, et järgmisel aastal võib võistlus toimuda teistsugusel kellaajal.

Vormel-1 juhi Bernie Ecclestone’i soovi kohaselt toimus pühapäevane etapp kohaliku aja järgi kell 17.00, et tõsta Euroopas televaatajate arvu, kirjutab BBC Sport.

«Tulevikus võib võistlus toimuda teisel kellaajal, kaalumise all on ka öise võistluse korraldamine,» sõnas Malaisia peaminister Najib Razak.

Võimalusest, et võistlus võib tulevikus teisel kellaajal toimuda, rääkis ka Ecclestone’iga kohtunud Sepangi ringraja esimees Mokhzani Mahathir.

«Vestlesin sel teemal Ecclestone’iga ning vaatame võistluse toimumise kellaaja üle,» lisas Mahathir. «Praegu me veel ei tea, mis kellaajal järgmise aasta võistlus toimub.»

Kõvasti kriitikat saanud Ecclestone ennast võistluse pooleli jäämises süüdi ei tundnud. «Kahetsen ainult seda, et vihma hakkas sadama,» lisas Ecclestone.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles