Tõeline thriller: Arsenal ja Fulham tegid haarava 3:3 viigi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fulhami väravavaht Mark Schwarzer tõrjus kohtumise viiendal lisaminutil Mikel Arteta penalti.
Fulhami väravavaht Mark Schwarzer tõrjus kohtumise viiendal lisaminutil Mikel Arteta penalti. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pidasid tõelise põnevuskohtumise Arsenal ja Fulham, kes leppisid omavahel 3:3 viiki.

Kohtumine algas kodustaadionil mänginud Arsenali jaoks hästi, kui Oliver Giroud meeskonna 11. minutil juhtima viis ning Lukas Podolski 23. minutil eduseisu kahekordistas.

Seejärel tegi Fulham Dimitar Berbatovi eestvedamisel vägeva tagasituleku. 29. minutil lõi bulgaarlane peaga seisuks 2:1 ning esimese poolaja lõpus andis sama mees väravasöödu Alexander Kacaniklicile, kes samuti palli kaunilt peaga võrku suunas. Kohtumise 67. minutil viis Berbatov Fulhami juhtima, kui realiseeris 11 meetri karistuslöögi.

Kõigest kaks minutit hiljem lõi teise värava Giroud ning tablool olid viiginumbrid. Arsenalil oli suurepärane võimalus kohtumine võita, kuid mängu viiendal üleminutil eksis penaltil Mikel Arteta.

Suurepärane hooaja algus on olnud Evertoni meeskonnal, kes on seni kaotanud vaid ühe mängu. Täna oldi 2:1 parem Sunderlandist.

 

Tulemused:

Arsenal – Fulham 3:3 (vaata kohtumise tipphetki)

Everton – Sunderland 2:1

Reading – Norwich 0:0

Southampton Swansea 1:1

Wigan – West Bromwich 1:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles