Eeden võttis liidrite heitluses kindla võidu Võru üle

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallinaiskond Tartu Ülikool/Eeden trennis.
Võrkpallinaiskond Tartu Ülikool/Eeden trennis. Foto: Margus Ansu

Naiste võrkpalli meistriliigas kohtusid laupäeval turniiritabeli kaks esimest naiskonda Famila/Võru VK ja Tartu Ülikool/Eeden, millest väljus 3:0 (19, 19, 19) võiduga Eeden. 18 punktiga oli võitjate parim Elis Tenis, Kertti Külm ja Marili Laas toetasid naiskonda vastavalt 13 ja 12 punktiga. Võru poolel jõudis ainsana kahekohalise summani Margot Pähn, kelle arvele kogunes 14 punkti.

Koduvõistkonna Võru vastuvõtt 86% oli igati korralik, kuid rünnakul suudeti vaid 29% tõstetest punktiks lüüa. Eedeni rünnakuprotsent oli  42 ning vastuvõtt 81%. Blokis jäid 10:4 peale tartlannad, vahendab volley.ee.

Häid esitusi jätkab meistriliiga uus tulija TTÜ, saavutades neljast mängust kolmanda võidu. Täna mängisid ülikoolinaiskonna võrkpallurid 3:0 (22, 17, 13) üle punktita jätkava TLÜ. Keiu Põlluveer tõi TTÜ naiskonna resultatiivsemana 17 punkti, Mari Peeters kogus TLÜ-le 10 punkti. TTÜ on neljast mängust kogunud 8 punkti, jäädes ühe enampeetud mängu juures teisel kohal jätkavast Eedenist ühe punkti kaugusele. Võru jaoks oli tänane kaotus hooaja esimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles