Mäesuusatamise valitseja Lindsey Vonn sattus müstilise haigusega haiglasse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn
Lindsey Vonn Foto: SCANPIX

Viimaste hooaegade maailma parim naismäesuusataja ameeriklanna Lindsey Vonn sattus haiglasse ning seni ei ole avalikustatud, mis ameeriklannat vaevab.

Vonni pressiesindaja sõnul viibib sportlane Vail’i haiglas ning tema seisundi kohta ei ole mingeid uusi teateid. Vonn loobus eelmisel nädalal Soomes toimunud MK-etappidest, et valmistuda Aspenis toimuvaks jõuprooviks, kirjutab USA Today.

Vonn on viimastel aastatel valitsenud naiste konkurentsist MK-sarja ning viimasest viiest üldvõidust on koguni neli läinud tema nimele. 28-aastasel Vonnil on ette näidata veel kaks kuldmedalit 2010. aasta Vancouveri olümpiamängudelt ning kaks MM-tiitlit.

Hiljuti avaldas Vonn, et ta sooviks osaleda Lake Louisi MK-etapil meeste konkurentsis kiirlaskumises, kuid Rahvusvaheline Suusaliit FIS tõmbas sellele lootusele kriipsu peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles