Lehtla Eesti laskesuusatamise populaarsuse kohta: meil on ilusad noored tüdrukud!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Priit Simson

Portaal biathlonnewsinternational.com tegi intervjuu Eesti laskesuusataja Kadri Lehtlaga. Ross Burton uuris Lehtlalt, et mis võib olla selle põhjuseks, et Eestiga seotud artikleid avaldades kasvab portaali lugejate hulk hüppeliselt.

«Hmm.. meil on ilusad noored tüdrukud,» kõlas eestlanna vastus. Lisaks rääkis Lehtle, et ootab järgmiselt hooajalt häid tulemusi. «Ma ei saa küll teiste eest rääkida, kuid ma usun, et minu poolt on häid asju tulemas.»

Lehtla arutles ka selle üle, kas laskesuusatamises võib lahvatada sarnane dopinguskandaal nagu jalgrattaspordis. «Mitte kunagi ei või teada, mis toimub sportlaste peas ning kuidas nad võivad käituda. Doping on saladus ning me ei tea kes ja kus seda kasutab. Ma loodan, et varsti seda saladust enam spordimaailmas ei eksisteeri,» arutles ta. «Kindlasti on ka laskesuusatamises dopinguga probleeme, kuid need pole suured. IBU on rakendanud ebaausatele sportlastele karmid karistused ja ma loodan, et see on neid ehmatanud.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles