Mercedes-Dallara juht: Korjust peetakse väikestviisi superstaariks

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Gravity Sport Management

Eesti vormelipiloot Kevin Korjus osaleb sel nädalavahetusel Maccaus vormel-3 GP etapil. Seda võistlust peetakse mootorispordimaailmas üheks mainekamaks võistluseks, kirjutab motorsport.com.

Korjus keerab nädalavahetusel Mercedes-Dallara F312 masinat, tema meeskonnakaaslaseks on ATS vormel-3 tšempion Jimmy Eriksson.

«Ootame Maccau etappi väga, see on mootorispordimaailmas üks lahedamaid võistluseid. Olen kindel, et meie Mercedes HWA mootorid on tasemel ja tahame võidelda võidu eest,» sõnas tiimi boss Anthony Hieatt. «Maccaus on ka õnne vaja, kuna tänavavõidusõidud on täis üllatusi ja asjad võivad halvasti minna ühe silmapilguga.»

«Sõitjad peavad olema täielikult fokusseeritud. Kuigi Kevin ja Jimmy pole Dallara F312 masinaga eriti kogenud, oleme kindlad, et nad teevad head tööd. Kusjuures Kevinil polegi praktiliselt üldse vormel-3 kogemust, kuid teda peetakse väikestviisi superstaariks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles