Järgmine Raju toimub Saku Suurhallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raju järgmine üritus toimub Saku Suurhallis.
Raju järgmine üritus toimub Saku Suurhallis. Foto: MMA Raju

Äsja kümnendat juubelit tähistanud ning värskelt Saaremaa Lihatööstuse kujul endale nimisponsori leidnud Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju on kinnitanud järgmise ürituse toimumise – SLT Raju 11 leiab aset 20. aprillil 2013 Saku Suurhallis.

«Raju on saavutanud sellise taseme, et saame korraldada võistluseid Eesti suurimal spordiareenil. Tartus toimunud juubeliüritusega kasvas publiku arv juba niivõrd suureks, et kusagile mujale me Tallinnas enam ära ei mahu,» kommenteerib edusamme Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Arengukavas nägime Tallinna üritusega Saku Suurhalli jõudmist ette viie aastaga, aga tegime ära neljaga. Edasi on kõik juba spordifännide kätes,» lisab Tõnissaar.

«Hea meel on näha Eestis sellisel professionaalsel tasemel korraldajaid, kellel on kindel visioon ja eesmärgid, mille poole püüelda,»  sõnas Saku Suurhalli ürituste juht Martti Leetsar. «Kui praegusel hetkel räägime SLT Raju puhul umbes kahest ja poolest tuhandest külastajast, siis mõne aasta pärast võiks see arv jõuda kindlasti viie tuhandeni.»

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – Saaremaa Lihatööstus Raju 11 – toimub 20. aprillil 2013 Tallinnas Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles