Maailma seksikaim naisväravavaht abiellus päev pärast kodutüli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hope Solo
Hope Solo Foto: SCANPIX

USA jalgpallikoondise väravavaht Hope Solo abiellus väidetavalt teisipäeval oma kallima, endise ameerika jalgpalluri Jerramy Stevensiga, loo teeb aga pikantseks see, et esmaspäeval võeti Stevens koduvägivalla tõttu vahi alla.

KING5.com andmetel abiellusid Solo ja Stevens teisipäeva õhtul tagasihoidlikul tseremoonial, kuhu olid kutsutud vaid perekonnaliikmed ja lähedased sõbrad.

Esmaspäeva varahommikul võeti Stevens koduvägivalla tõttu vahi alla, kuid kohtunik leidis, et tema kinnipidamiseks pole piisavalt asitõendeid ning ta vabastati ja süüdistust ei esitatud. Kirklandi politsei teatel aga uuritakse juhtunut edasi ja pole välistatud, et talle hiljem siiski esitatakse süüdistus.

Politseiraporti kohaselt tülitsesid 31-aastane Solo ja 33-aastane Stevens seetõttu, et ei suutnud jõuda kokkuleppele, kus nad pärast abiellumist elama hakkavad. Politsei sai väljakutse ööl vastu esmaspäeva kell 3.45, kui teatati, et peomeeleolus inimesed läksid omavahel kaklema. Politsei teatel olid peol kaheksa inimest omavahel tülli läinud, kuid kõik olid joobes ega soovinud politseiga koostööd teha. Kuna Solol oli küünarnukk verine, otsustasid politseinikud verise särgiga Stevensi vahi alla võtta.

Stevens on ka varem korduvalt seadusega pahuksis olnud, ta on kolmel korral vahi all viibinud, viimati 2010. aastal kanepi omamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles