NHLi hokitäht põrus KHLis ja pidi uisud pakkima

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evander Kane.
Evander Kane. Foto: SCANPIX

Jäähokiliiga NHL tööseisaku ajal KHLi Minski Dinamosse siirdunud Evander Kane sai kehva mängu tõttu uuest klubist hundipassi.

21-aastane Kane mängis Dinamo eest 12 mängu ja suutis visata vaid ühe värava, seejuures oli mehe kasutegur -8. Meeskond teatas seepeale oma kodulehel, et kanadalasega on leping vastastikusel kokkuleppel lõpetatud. «Kahjuks ei suutnud Evander Kane KHLiga kohaneda, ehkki rääkisime temaga mitu korda, arutasime tema rolli meeskonnas ja seda, mida soovime tema esituses näha,» vahendab MTV3 klubi spordidirektori Igor Matuškini sõnu. Samas rõhutas Matuškin, et lahku mindi sõbralikult.

Mõistagi ootas Dinamo Kane’ilt suuremat panust, sest mullu viskas mees hooajaga Winnipeg Jetsi eest 30 väravat ja andis 27 söötu. Samas pole Kane ainus Valgevene esiklubis mängiv NHLi mees, kes on alla oma võimete esinenud – San Jose Sharksist saabunud ründaja Joe Pavelski on saanud seitsme mänguga kirja vaid ühe söödupunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles