Lõpuks ometi: Ojamaa lõi Šotimaal hooaja esimese värava

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech.
Henrik Ojamaa vastu on viimase poole aasta jooksul korduvalt huvi tundnud Poznani Lech. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa suutis Šotimaa kõrgliiga 14. vooru kohtumises sel hooajal esmakordselt palli väravasse saata, lüües Motherwelli 5:1 võidumängus eelviimase värava.

Ojamaa oli võõrsil Invernessi vastu peetud kohtumises täpne 72. minutil, kui saatis Nicky Law hea eeltöö järel karistusala joonelt löögi vastaste väravavahi jalge vahelt võrku. 80. minutil vahetati algkoosseisu kuulunud eestlane puhkama. Seni oli tal tänavusel hooajal nii klubi kui ka Eesti koondise eest väravatearve avamata, viimane värav Motherwelli eest pärines koguni aprillist.

Motherwelli eest tegid skoori veel Michael Higdon, Jamie Murphy, Adam Cummins ja Omar Daley, kodumeeskonna auvärava lõi Richie Foran. Motherwell kerkis 20 punktiga liigatabelis neljandale kohale, kolmandal real olev Aberdeen on vaid punkti kaugusel. Liidrina jätkab Glasgow Celtic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles