Galerii: kergekeskkaalu kuningas tõestas, et on tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud ööl peetud sportliku vabavõitluse MMA ürituse UFC 154 krooniks oli kergekeskkaalu tiitlimatš. Tiitlimatši tegi eriti oodatuks pikk paus, mille tingis kaalu meistri Georges St. Pierre vigastus.

Väljakutsujaks oli seekord kaalu vahetšempion Carlos Condit. Meistri selgitamiseks kulusid ära kõik viis raundi, mille jooksul St. Pierre näitas, et on tagasi ja meistrivöö vääriliselt tagasi, kirjutab raskesport.ee.

Oodatult suutis St. Pierre võita matši maadluse ja enamus aega kontrollis ka püstivõitlust. Conditil õnnestus kolmandas raundis valitsev meister jalalöögist pähe ka põrandale lüüa, kuid lõpetada matši ei õnnestunud.

Condit näitas üllatavalt tugevat vastupanu maasvõitluses, kui oli sunnitud töötama oma seljalt. Kohtunikud andsid ühehäälse otsusega võidu siiski Georges St. Pierre’ile. Matš pärjati teenitult ka õhtu matši eriauhinnaga, mis tõi kummalegi mehele lisaks 70 000 dollarit.

Õhtu nokaudi ja õhtu alistuse eriauhinnad said siis vastavalt Johny Hendricks ja Ivan Menjivar. Ka nende auhindade rahaline boonus oli 70 000 dollarit.

Vaata kõikide matšide tulemusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles