Saag jääb vähemalt pooleks aastaks jalgpalliplatsilt eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag
Kaimar Saag Foto: Mihkel Maripuu

Septembri keskel vigastada saanud Eesti jalgpallikoondise ründaja Kaimar Saag peab palliplatsilt veel pikaks ajaks eemale jääma.

Saag vigastas põlve septembrikuises Vejle-Koldingu kohtumises Taani esiliigas. Vahepeal oli ta taastumas, esindades juba reservmeeskonda, aga nüüd sai 24-aastane ründaja suure tagasilöögi, vahendab Soccernet.ee.

Klubi kodulehe kohaselt vigastas Eesti mees põlvesidemeid nii tõsiselt, et see nõuab operatsiooni ja seejärel kuue kuni üheksa kuu pikkust taastumisperioodi.

«Mul on Kaimar Saagi pärast kahju. Pärast tõeliselt head hooaja algust ei saa ta nüüd nii pikka aega väljakul abiks olla,» kommenteeris spordidirektor Mads Bro Hansen, oodates teda mängunäljasena tagasi.

Saag sõlmis tänavuse hooaja eel Vejle-Koldinguga 2014. aasta suveni kestva lepingu. Enne vigastust lõi ta klubi eest Taani esiliigas kaheksamänguga kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles