Žuravljovi koduklubi kaotas tabeliliidrile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov
Eivo Žuravljov Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eivo Žuravljovi koduklubi ASSE/Lenniki Euphony pidi Belgia võrkpallimeistrivõistlustel koduväljakul vastu võtma 0:3 (-23, -22, -23) kaotuse tabeliliidrile Maaseiki Nolikolt.

Euphony üks rünnakuliidreid Žruavljov kogus 12 punkti, vahendab volley.ee.

Belgia meistrivõistlusi juhib 21 punktiga seitsmest mängust Maaseiki Noliko, ühe vähempeetud kohtumise juures jääb kolme punktiga maha Roeselare Knack. Mõlemad mängivad edukalt ka Euroopa Meistrite liigas: Noliko on oma alagrupi liider, Knack teine.

Seitsmendal kohal on Belgias Euphony, keda lahutab neljandast kohast üks punkt. Prantsusmaal kaotas Rennes’i Volley pühapäeval võõrsil Tours’ile 1:3 ( 23, , -17, -20, -28). Keith Pupart tõi kümme, Raimo Pajusalu kaheksa punkti. Kaotas ka Pariisi Volley, mille keskründaja Ardo Kreek sai mängus Arago de Setega kirja üheksa punkti. Servijate üldedetabelis kuulub Kreegile neljas koht.

Tabelijuht on 19 punktiga Tours, Arago ja Nantes’i meeskonnal on 17, Pariisil neljandana 12 ja Rennes’il kaheksandana üheksa punkti.

Kaotuste jada järgis ka Korso Veto Soome meistrisarjas, alistudes viimati Kokkola Tiikerit meeskonnale 0:3 ja Saimaa Volley’ile 2:3. Karl Külaots tõi KoVe-le esimeses mängus 17 ja teises 10 punkti, Meris Merisaar vastavalt 6 ja 12.

Meistrivõistlusi juhib Rovaniemi Team Lakkapää 29 punktiga 11 mängust, Loimaa Hurrikaanil (Eerik Jago) on teisena 26, Kokkolal 23, KoVe-l üheksandana 12, Joensuu Rientol (Sander Steinberg) 4 ja Tampere Iskul (Sten Kruuda) viimasena (12.) 3 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles