Maailma rikkaim inimene ostis Hispaania jalgpalliklubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Slim
Carlos Slim Foto: SCANPIX

Mehhiko ärimees ja maailma rikkaim inimene Carlos Slim sai enamusosanikuks Real Oviedo klubis, mis on jalgpallimaailmale andnud talendid nagu Santi Cazorla ja Juan Mata.

Oviedo ületas hiljuti uudisekünnise, kui sattus nii halbadesse rahalistesse raskustesse, et pidi pankroti vältimiseks avalikult raha koguma, vahendab Soccernet.ee.

Klubi probleemid said aga lahendatud, kui pikalt Getafe ostmisele mõelnud Mehhiko ärimees Slim investeeris klubisse 2 miljonit eurot ja sai tänu sellele enamusosanikuks.

Oviedo mängib hetkel Hispaania jalgpallipüramiidi kolmandal tasemel, kuid on enamiku klubi ajaloost mänginud kõrgeimas divisjonis. Viimati kuuluti Hispaania jalgpalli paremate sekka 2000/2001 hooajal.

Klubi on tuntud oma noortetöö poolest ning on viimaste aastate jooksul Hispaania jalgpallile andnud mängijad nagu Michu, Juan Mata ja Santi Cazorla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles