M-Sport hakkab arendama uut Ford Fiesta Super 2000 ralliautot

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson (keskel)
M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson (keskel) Foto: AFP / Scanpix
M-Sport andis teada, et nad hakkavad arendama Super 2000 autot, mis vastab FIA ralli maailmameistrivõistluste normidele ja suudaks rahuldada praeguseid turunõudmisi Super 2000 autodele.

Uue auto arendamistöödega alustatakse lähiajal ning lõpule soovitakse jõuda 2010. aasta jaanuaris. Super 2000 auto arendatakse välja uuest Ford Fiestast ning sellest saab esimene M-Spordi globaalne ralliauto, millega loodetakse kõikjal maailmas esikoha eest konkureerida.

M-Sport on olnud Fordi koostööpartner WRC-sarjas olnud juba 1997. aastast ning koos võideti 2006. ja 2007. aastal konstruktorite karikas.

Uue projekti arendust hakkab taas juhtima mitmeid auhindu võitnud meeskonna tehniline direktor Christian Loriaux.

«Uue Super 2000 ralliauto arendamine on oluline samm seoses kulude kokkuhoiuga. Loodetavasti saame sedasi muuta ralli maailmameistrivõistlustel osalemise paljudele taskukohasemaks,» sõnas M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles