Beckham lahkub LA Galaxyst, kuid jätkab karjääri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham lahkus Los Angeles Galaxyst ning liitub ilmselt Pariisi Saint-Germainiga.
David Beckham lahkus Los Angeles Galaxyst ning liitub ilmselt Pariisi Saint-Germainiga. Foto: SCANPIX

Briti jalgpallur David Beckham avaldas, et peab järgmisel nädalal MLSi karikafinaalis Houston Dynamo vastu USA jalgpalliklubi Los Angeles Galaxy eest viimase mängu.

37-aastane inglane aga kinnitas, et see ei tähenda tema karjääri lõppu, vaid ta soovib mängimist jätkata, kirjutab Daily Mail.

«LA Galaxys mängimine on olnud väga eriline aeg, aga ma tahan enne karjääri lõppu kogeda veel üht väljakutset,» lausus Beckham pressiteate vahendusel. «Aga see ei tähenda, et minu sidemed liigaga katkevad, kuna soovin tulevikus klubi omanikeringi kuuluda.»

Beckham siirdus Galaxysse kuus aastat tagasi Madridi Realist, selle aja jooksul on Galaxy jõudnud kolmel korral liigafinaali, mullu tuldi ka meistriteks.

Beckham pole oma tulevikuplaane avaldanud, kuid kuulujutud seostavad teda mitmete võimalike uute kosilastega, nii on näiteks räägitud Pariisi St Germainist, kelle pakkumise Beckham jaanuaris tagasi lükkas, kui ka võimalikust Austraaliasse kolimisest, osade allikate andmetel võib ta aga naasta Inglismaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles