Kubica: ma ei saa vormelirooli istuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica
Robert Kubica Foto: SCANPIX

Mullu veebruaris rallit sõites avarii teinud Robert Kubica tunnistas, et ei ole võimeline õnnetuses saadud vigastuste tõttu vormelirooli naasma.

«Mu käsi liigub piiratult ja seetõttu ei saa ma sõita ühekohaliste autodega, küll aga olen proovinud ralliautoga sõita ja selles osas probleeme pole,» rääkis Kubica Reutersile. «Praegu ei saa ma muud teha, kui sõita ralliautodega või, ütleme siis, katusega autodega. Minu vormel-1 ajast on ka juba kaua aega möödas ja mul pole enam eriti kontakte jäänud. Keskendun praegu tervisele, et oma keha uuesti parimasse seisu saada.»

Kubica tegi mullu veebruaris Ronde di Andora rallil üliraske avarii ning algselt arvasid arstid, et tema sportlaskarjäär on läbi, kuid poolakas üritab siiski vaikselt naasta, vahepeal levisid jutud, et Ferrari tahtis teda endale palgata. «Mul pole praegu tulevikuplaane, kuna tegelikult mu taastumisprotsess alles käib, aga muidugi tahaksin jälle tipptasemel võistelda, vahet pole, kas ralliradadel või vormel-1 sarjas,» tunnistas Kubica. «Loodan siiralt, et mu käsi ja ka üleüldine seisund paraneb. Liigun sammhaaval, eks ole näha, mis tulevik toob.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles