Saage meeskonnakaaslasest: Neljubov tegi väga kõva mängu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Neljubov
Ivan Neljubov Foto: Sille Annuk

Korvpalli EuroChallenge sarjas prantslaste Dijoni alistanud ja esimese võidu saanud Tartu Rocki üheks võtmemängijaks kerkis venelasest tsenter Ivan Neljubov. Oma Tartu perioodi parima mängu teinud mees kogus 15 punkti ja 8 lauapalli.

«Neljubov tegi väga hea mängu, pole varem näinudki teda tegemas nii kiireid liigutusi,» kiitis Kristo Saage meeskonnakaaslast. «Seekord tuli kohe punkte igalt poolt, korvi alt ja eemalt. Aga ega meil polnud ka midagi teha, selg oli vastu seina, kaotada ei saanud. Õnneks saime mängu jooksma.»

Kullamäel jagus samuti Neljubovi aadressil kiidusõnu: «Tal on oma plussid ja miinused, kuid ilmselgelt on tema mäng muutunud agressiivsemaks. Ilmselt tuleb see sellest, et vigastada saanud jalg läheb iga päevaga aina paremaks.»

Esimese ringi järel on Rockil tabelis võit ja kaks kaotust, mis annab kolmanda koha. Pidada jääb veel teise ringi kolm kohtumist. Edasi pääsevad kaks esimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles