Eestlased eurosarjas: Venno ja Žuravljov mängivad täna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov rünnakul.
Eivo Žuravljov rünnakul. Foto: cev.lu

Euroopa võrkpalli Meistrite liigas mängivad eestlased peavad täna oma neljanda alagrupikohtumise ehk teevad algust kordusmängudega. Budva Budvanska (Venno) võõrustab kell 18 Berliini RV-d ja ASSE/Lenniki Euphony (Žuravljov) kell 20.30 Ljubljana meeskonda.

Nii Montenegro kui Belgia klubi ei küüni oma 0 punktiga praegu kõrgemale alagrupi viimasest kohast, kolme mängu geimide suhe on mõlemal 1:9. Reaalselt võib kõrgemale tõusta Lennik, kui saab täna õhtul jagu Ljubljana võrkpalluritest. Sloveenidel ja sakslastel on kolmest mängust üks võit ja kolm punkti, kirjutab volley.ee.

CEV karikasarjast avaringis (1/16 fin) välja langenud Tallinna Selver kukkus teatavasti Challenge karikasarja, kus vastaseks tuleb kas Piacenza Copra Elior või Istanbuli BBSK. Aste madalamale vajus ka Rennes`i Volley (Raimo Pajusalu, Keith Pupart), kaotades Jastrzebski Wegielile mõlemal korral null-kolm. Prantslaste järgmine vastane pole nõrgem – Ufaa Ural Venemaalt.

Kolm Meistrite liiga mängu peeti eile. Novosibirski Lokomotiiv võitis kodus Česke Budejovice Jihostroj 3:1, kindlustades endale juba kaks vooru enne alagrupimängude lõppu pääsu 12 parema hulka. Maaseiki Noliko sai Izmiri Arkasest jagu 3:2 ning Cuneo Lannutti Rzeszowi Resoviast 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles