Venno ja Budvanska said Meistrite liigas taas kaotuse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Budva Rivijera Budvanska mängijad, keskel Oliver Venno (11).
Budva Rivijera Budvanska mängijad, keskel Oliver Venno (11). Foto: cev.lu

Võrkpalli Euroopa meistrite liiga B-alagrupi neljandas ivoorus kaotas Oliver Venno koduklubi Budva Budvanska kolmapäeva õhtul Berliini RV-le 2:3.

Oliver Venno oli oma meeskonnas 13 punktiga resultatiivsuselt teine. Rünnaku efektiivsus polnud eestlasel kõrge (33%), serviga teenis ta juurde kaks ja blokiga ühe punkti, kirjutab volley.ee.

Budva oli kaua dikteerivam pool, kaotas aga kindlalt kaks viimast geimi, kuigi andis kiires lõppmängus seisul 13:13 veel lootust. Teisel pool võrku kogus Saksamaa koondislane Robert Kromm meeskonna parimana 26 punkti (56%).

Samas alagrupis võitis Novosibirski Lokomotiiv Česke Budejovice Jihostroj 3:1 ning on kogunud 12 punkti. Berliini klubil on 8, Tšehhi klubil 6 ja Budvanskal 1 punkt.

Hilisõhtul kohtus ASSE/Lenniki Euphony (Eivo Žuravljov) D-alagrupis Ljubljana ACH Volley`ga ja kaotas koduplatsil 0:3 (-14, -19, -17). Eestlane ei mänginud. Lube Macerata alistas kuivalt Unterhachingi Generali ning jätkab täisedu tähistava 12 punktiga. Unterhachingil on 8, Ljubljanal 4 ja Lennikil 0 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles