Kaugushüppest loobunud Usain Bolt: tahan näha, kui kiiresti suudan joosta

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees Usain Bolt, kes saab tuleval suvel 27-aastaseks, tunnistas IAAFi auhinnagala eel, et paneb uuel hooajal rõhu maksimumkiirusele.

«Tahan näha, milleks ma võimeline olen. Jään vanemaks, nii et tahan proovida joosta nii kiiresti kui vähegi suudan. Pearõhk on kiirusel ning kui kõik sujub ja vigastusi ei tule, peaks hooaeg heaks kujunema,» sõnas ta Reutersi vahendusel.

Jamaikalane märkis ka, et on maha matnud mõtte kaugushüppes õnne proovida, kuna treener hoiatas teda vigastuste eest. «Rääkisin sellest oma juhendaja Glen Millsiga ja ta selgitas, et kaugushüpe keerab sul enamasti põlved tuksi. Seda proovides on väga lihtne mõni põlvetrauma saada ja nende puhul ei tea kunagi – see võib ka mu karjääri lõpetada. Nii et mul on targem kaugushüppest loobuda ja midagi muud välja mõelda,» nentis Bolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles