Aivar Kuusmaa või mõne mängija saatus võib selguda täna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa
Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa Foto: Margus Ansu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneri Aivar Kuusmaa jätkamine Eesti meisterklubi eesotsas selgub tõenäoliselt pärast täna peetavat järjekordset arupidamist klubi juhtidega.

Neljapäeval sai meeskond  kaotuse Rakvere Tarvalt, mis süvendas niigi keerulist olukorda veelgi. Pärast kohtumist käisid treenerid juhatuse juures jutuajamisel ja klubi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul on võimalikke stsenaariume mitu.

«Ma ise neljapäevase jutuajamise juures ei viibinud ja ei saa ka täpselt öelda, mida seal räägiti, ent mingeid lõplikke otsuseid seal ei langetatud,» lausus Sibul. «Täna peetakse uus jutuajamine ja tehakse ka mingid otsused.»

Võimalik, et esmaspäevasele Balti liiga mängule Leetu Kuusmaa meeskonnaga enam kaasa ei sõida. Samas oli juhtkond enne kaotust Tarvale andnud meeskonnale kuu aega, et asjade seisu parandada.

Loogiliselt peaks olukorrale olema kaks võimalikku lahendit – kas lahkub peatreener või lahkub keegi mängijatest. Kuusmaa on varem öelnud, et on kogenumatel mängijatel lasknud end liiga palju mõjutada.

Pärast kohtumist Tarvaga oli Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa üsna sõnaaher.

«Ei kommenteeri,» vastas Valdmaa küsimusele Kuusmaa saatuse kohta. Samas ütles ta, et Kuusmaa tool ikka kõigub. «Kuu aega on aega, et meeskond asjad joonde saaks. Eks (Aivar) Kuusmaa pink niikuinii kõigub, kuid praegune olukord on ka tema jaoks šokk,» lausus Valdmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles