Uus peatreener: Chelsea legendid lahkuvad klubist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard (vasakul) ja Ashley Cole.
Frank Lampard (vasakul) ja Ashley Cole. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi uus peatreener Rafael Benitez avaldas, et pikka aega klubis pallinud Frank Lampard ja Ashley Cole on tiimist lahkumas.

Mõlema mehe leping lõppeb käimasoleva hooaja järel ning väidetavalt pole meeskond meeste jätkamisest huvitatud, kirjutab Sportsmail.

Kui Benitez’i käest küsiti, kas Lampardi ja Cole’i karjäär on Chelseas lõppemas, siis kõlas sellele küllaltki konkreetne vastus: «Ma arvan küll, praegu tunduvad asjad sedamoodi olevat.»

«Olen meeskonnas vaid seitse kuud. Kui jääksin siia kaheks või kolmeks aastaks, siis oleks mul rohkem sõnaõigust. Mõnikord on peatreener raskes seisus, kuna tuleb langetada palju otsuseid ning seega on mõnikord hea, kui meeskonnas on tehniline direktor,» lisas hispaanlane.

2006. aastal Chelseaga liitunud äärekaitsjat Ashley Cole’i on seostatud PSG ja Manchester Unitediga. Juba alates 2001. aastast Chelseasse kuuluva Lampardi vastu tunnevad huvi aga USA ja Hiina rahakad klubid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles