Kuusmaa vallandati, Kalev/Cramo uueks juhendajaks Varrak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa
Aivar Kuusmaa Foto: Liis Treimann

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidas täna hommikul koosoleku, mille tagajärjel otsustati senine peatreener Aivar Kuusmaa vallandada.

Meeskonna uueks juhendajaks saab senine abitreener Alar Varrak. «Varrak on esialgu peatreeneri kohusetäitja ning vaatame, kuidas tal minema hakkab,» sõnas Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul Postimehele.

Tänavuseks hooajaks küllaltki soliidse koosseisu kokku saanud Kalev/Cramo pole seni suutnud loodetud taset näidata ning sel nädalal hakati rääkima ka Kuusmaa võimalikust vallandamisest. Palju oli sellest juttu neljapäevase kohtumise eel Rakvere Tarvaga, mille Kalev/Cramo lõpuks 69:95 ka kaotas.

Seejärel käisid meeskonna juhendajad taas klubi omanikele olukorrast aru andmas ning täna saadi arupidamiseks uuesti kokku. Tänase kohtumise järel tehti siis ka üks suurem otsus ning selleks oli Kuusmaa vallandamine.

Kuusmaa oli aastatel 2005 kuni 2007 Kalev/Cramo abitreener ning suundus siis juhendama TTÜ tiimi. Kalev/Cramo peatreeneriks asus Kuusmaa 2010. aastal ning tüüris seejärel kalevlased 2011. ja 2012. aasta kevadel Eesti meistriteks.

Varrak on ka varsemalt Kalev/Cramos peatreeneri kohuseid täitnud, kui tal tuli seda rolli täita 2010. aastal pärast toonase juhendaja Nenad Vucinici meeskonnast lahkumist.

Kalev/Cramot ootavad järgmised kohtumised ees juba esmaspäeval ja teisipäeval, kui Balti liigas kohtutakse võõrsil esmalt Pieno zvaigzdesiga ja LSU/Baltaiga. «Uudis on alles väga värske ning ei oska midagi täpsemalt kommenteerida. Praegu olen peatreeneri kohusetäitja,» sõnas Varrak, kes lisas, et Leedu turneele tuleb treeneritest kaasa ka abitreener Martin Müürsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles