Premier League viimane klubi sai nimeka peatreeneri

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp
Harry Redknapp Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste kõrgliigas viimasel ehk 20. positsioonil paiknev QPR loobus hiljuti senise peatreener Mark Hughesi teenetest ning palkas tiimi uueks juhendajaks Harry Redknapi.

QPR on hooaega alustanud kohutavalt ning Premier Leagues on senise kaheteistkümne kohtumisega teenitud vaid neli punkti. Eelviimasel kohal oleval Southamptonil on kirjas kaheksa ja 18. positsioonil oleval Aston Villal üheksa silma.

«Mul on hea meel olla taas peatreeneri toolil. Omanikega rääkides sain teada nende plaanidest ning see tundus liiga hea võimalus, et sellest ära öelda,» teatas Redknapp Reutersile.

Redknappi seostati kevadel tihedalt Inglismaa koondise peatreenerikohaga, kuid lõpuks läks see amet Roy Hodgsonile. Premier Leagues juhendas Redknapp viimati Tottenhami, kelle ta tõstis tabeli teisest poolest liiga tippu. Veel on ta juhendanud West Ham Unitedit, Portsmouthi ja Southamptonit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles