PSG on Ronaldo ostmiseks valmis tegema maailmarekordilise pakkumise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Prantsusmaa suurklubi PSG on valmistumas suureks tehinguks ning hetkel kaaluvad nad Madridi Reali ja Portugali koondise tähtmängija Cristiano Ronaldo ostmist. PSG oleks valmis seejuures lauale laduma maailmarekordilised 125 miljonit eurot.

Väidetavalt üritab PSG ära kasutada Ronaldo keerulisi suhteid Madridi klubiga ning niimoodi 27-aastase superstaari enda juurde meelitada, kirjutab Metro.

Samas plaanib Real pakkuda aga oma suurimale staarile uut lepingut ning kavatseb seejuures kõik pakkumised Ronaldo ostmiseks tagasi lükata.

PSG on aga varasemalt näidanud, et nad on Katarist pärit omanike toel võimelised tegema tõeliselt suuri oste ning sel suvel käisid nad välja 64 miljonit eurot, et korraga soetada enda ridadesse Zlatan Ibrahimovic ja Thiago Silva.

Kui PSG peakski Ronaldo eest maksma 125 miljonit eurot, siis oleks see läbi aegade suurim ost jalgpallis. Senine rekord kuulub samuti Ronaldo nimele, kui Real maksis 2009. aasta suvel tema eest Manchester Unitedile 93 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles