Pärnu sai Eesti korvpallimeistrivõistlustel väärtusliku võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik.
Rain Raadik. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistluste tänases ainsas kohtumises tundis võidurõõmu Pärnu korvpalliklubi, kes alistas võõrsil 73:54 Rapla TYCO.

Võitjate kasuks viskasid Osvaldas Matulionis 23, Augustas Peciukevicius 16 ja Rain Raadik 14 punkti. Lisaks hankis Raadik ka 17 lauapalli. Võõrustajate resultatiivsemad olid Illimar Pilk 15 ja Rait-Riivo Laane 10 silmaga.

«Tegemist on võrdsete võistkondadega, kui eelmine omavaheline mäng murdusime meie, siis täna murdusid teisel poolajal nemad,» rääkis KK Pärnu abitreener Rait Käbin. «Võtsime end ilusasti kokku, kuigi meil on vigastustega probleeme. Eelmises mängus oli neil suurem tiimitunne, siis täna olime meie selles paremad, eelmisel korral hakkasime vägisi suruma, siis sel korral leidsime loogilisemaid lahendusi ja harutasime nende kaitse lahti.»

Raplal on nüüd turniiritabelis kirjas viis võitu ja neli kaotust. Pärnu on samal ajal teeninud kolm võitu ja saanud viis kaotust. Rapla paikneb pingereas sellega neljandal ja Pärnu seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles