Kevin Korjus: vormel-Renault' sarjas jätkamine on raske, võimalik valik GP3

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Gravity Sport Management

Vormelisõitja Kevin Korjuse eesmärk jõuda vormel-üks sarja on elus, aga hetkel pole teada isegi, millises meeskonnas või sarjas avaneb võimalus võidu sõita järgmisel hooajal, rääkis Korjus ETV spordiuudistele.

Kaks aastat Korjuse taga seisnud ning võidusõidumaailmas vahendite leidmisel ja kontaktide loomisel kaasa aidanud Gravity mänedžerfirmal on edaspidigi kaalukas sõna öelda noore Eesti võidusõitja tuleviku osas. Koostöös nende ning juba kardisõiduaegadest Korjust abistanud Raivo Tammega püütakse leida järgmiseks hooajaks parim võimalik sari ning meeskond - mõistlikke valikuid on Korjuse sõnul paar-kolm, aga hetkel on kõik lahtine, vahendab ERR Sport.

«Jätkata World-Series'is on päris raske, kuid näiteks tuleb GP3-s uus auto ja võib-olla saab sinna võistlema minna. Eks ikka üritaks F1-te jõuda, kuid kui ei jõua, siis häid sarju, mida sõita raha eest, on väga palju,» lisas Korjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles