Video: James ja Wade särasid NBAs Clevelandi vastu, Lakers võttis suure võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade (paremal) blokeeris lõpusekunditel Jeremy Pargo viske.
Dwyane Wade (paremal) blokeeris lõpusekunditel Jeremy Pargo viske. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai suure võidu Los Angeles Lakers, alistades võõrsil koguni 115:89 Dallas Mavericksi.

Võõrsil alles hooaja esimese võidu saanud Lakers venitas vahe suureks juba avapoolajal ning juhtis vahepeal koguni 37 punktiga. Kobe Bryant, Metta World Peace ja Antawn Jamison kogusid võitjate parimatena võrdselt 19 punkti, viimane võttis ka 15 lauapalli. Dwight Howard lisas 15 punkti. Mavericksi parim oli karjääri 1000. mängu teinud Vince Carter 16 silmaga.

LeBron James viskas Miami Heati 110:108 võidumängus oma endise koduklubi Cleveland Cavaliersi vastu 30 punkti, ent mängu kangelaseks kerkis Dwyane Wade, kes blokeeris neli sekundit enne lõppu Jeremy Pargo pealeviske. Wade'i arvele jäi 18 punkti, Chris Bosh tõi 23 ja viimasel paaril rünnakul olulisi viskeid tabanud Ray Allen 17 silma. Cavaliersi poolel jõudsid kahekohalise punktisummani koguni kaheksa meest, parimad olid Pargo ja Deon Waiters 16 punktiga.

Hooaja esimesest võidust jäi ülinapilt ilma Washington Wizards - alles teise lisaaja järel lõppenud kohtumises kaotati 106:108 Charlotte Bobcatsile. Võitjate parim oli 27 punktiga Byron Mullens, Wizardsile tõi Martell Webster 21 punkti. Washington on kaotanud kõik senised 11 mängu, mullune kehvim tiim Bobcats on aga samas kogunud juba seitse võitu - sama palju suudeti saada terve eelmise hooajaga.

Vaata videokokkuvõtet Miami ja Clevelandi kohtumisest SIIT ning Wizardsi ja Bobcatsi mängust SIIT.

TULEMUSED:

Philadelphia 76ers - Oklahoma City Thunder 109:116 (la)

Washington Wizards - Charlotte Bobcats 106:108 (2. la)

Atlanta Hawks - Los Angeles Clippers 104:93

Miami Heat - Cleveland Cavaliers 110:108

Dallas Mavericks - Los Angeles Lakers 89:115

Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 86:93

Sacramento Kings - Utah Jazz 108:97

Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 96:85

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles