Massa: ma pole mees, kes meelega Vettelit rammiks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna sõitja Felipe Massa on pahane vihjete peale, nagu võiks ta Brasiilia GPl meelega Sebastian Vettelit rammida, et tagada oma tiimikaaslasele Fernando Alonsole parem võimalus MM-tiitli võitmiseks.

«Olen alati olnud aus mees ja aus sõitja ning see on ka edaspidi nii,» sõnas Massa. «Minu piiriks on reeglite piirid ja ma jään kindlalt nende juurde.» Ka Alonso kinnitas, et Massale pole antud mingit käsku teda keelatud võtetega abistada. «Sellest pole juttugi,» teatas hispaanlane lühidalt.

Samas tunnistas Alonso, et maailmameistriks tulekuks peab Brasiilias juhtuma midagi erilist. «Tõenäoliselt peab Sebastian katkestama, sest on raske loota, et ta lõpetaks sõidu kohal, millest mulle tiitlivõiduks piisaks. Seetõttu loodan kaootilist võistlust ja vihm võib selles väga olulist rolli mängida – vihmas sõit on kõigi jaoks riskantsem,» sõnas ta.

Vettel sõnas, et ei karda kellegi poolt ebasportlikke manöövreid. «Ma ei usu, et midagi juhtub. Kuid loomulikult olen valmis reageerima kõigele, mis võib esimeses kurvis ja avaringil juhtuda,» kinnitas sakslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles