Tustit alustab koostööd Kasahstani tennisistiga, mis saab Kanterist?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kergejõustikusõpradele tuttav pilt – Gerd Kanter lebab maas ja massöör Indrek Tustit väänab tema lihased võistluskorda.
Eesti kergejõustikusõpradele tuttav pilt – Gerd Kanter lebab maas ja massöör Indrek Tustit väänab tema lihased võistluskorda. Foto: Rainer Rannula

Füsioterapeut Indrek Tustit pühendub järgnevad kaks kuud Kasahstani esindava tennisisti Ksenia Pervaki abistamisele. Mis saab koostööst Gerd Kanteriga selgub ehk jaanuari lõpus, kirjutab ERR Sport.

«Homme (täna) hommikul sõidan (Pervakiga) temaga laagrisse ja jätkan koostööd kuni tema esimese turniiri - Austraalia Openini,» tunnistas Tustit ETV spordiuudistele.

«See, kui ma olen jaanuari alguseni ära, ei muuda tema (Kanteri) treeningettevalmistuses väga midagi. See, kuidas meie koostöö sealt jätkub - eks me siis saame sellest täpsemalt rääkida,» lisas Tustit koostöö kohta Kanteriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles