M-Sport nimetas Mads Østbergi uue hooaja põhisõitjaks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Ostberg.
Mads Ostberg. Foto: SCANPIX

Sel hooajal Fordi tehasemeeskonna rollis olnud M-Spordi rallitiim nimetas 2013. aasta üheks põhisõitjaks ettearvatult norralase Mads Østbergi.

Tänavu MM-sarjas neljandaks tulnud Østberg osales 11 etapil ning jõudis kõigil vähemalt esiviisikusse, jäädes lõpuks Jari-Matti Latvalast maha napi viie punktiga. Uuel aastal sõidab norralane kaasa kõik 13 etappi.

«Mads on alati kiire olnud, aga tema areng asfaldil ja näidatud küpsus tõestavad, et ta on valmis karjääris järgmist sammu astuma. Olen kindel, et näeme tema poolt tugevaid esitusi,» sõnas M-Spordi juht Malcolm Wilson tiimi pressiteates.

«Olen nüüd kaks aastat Fordis sõitnud, tunnen autot ja meeskonda, nii et tehnilisest küljest oleme kindlasti valmis häid tulemusi näitama,» lausus Østberg ise. «Teisalt on aga tegu suure katsumusega. Ma ei jõua ära oodata, millal saan uuesti rooli istuda ja koos meeskonnaga testima hakata. Mul on olnud karjääris palju unistusi ja praegune saavutus on kahtlemata ühe suure unistuse täitumine. Püüan sellest maksimumi võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles