Solberg on valmis tasuta sõitma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: SCANPIX

Norralasest 2003. aasta autoralli maailmameister Petter Solberg teatas, et ta soovib ka järgmisel aastal MM-sarjas kaasa lüüa ning on valmis sõitma ka tasuta.

Lõppenud hooajal kuulus Solberg Fordi tehasetiimi, kuid järgmisel hooajal Fordi tehasetiim MM-sarjas enam ei osale. Seega on vaja Solbergil leida uus tööandja, kirjutab Eurosport.

«Ma ei soovi veel oma karjääri lõpetada. See oli raske hooaeg, kuid ma tean, milleks ma olen võimeline. Ma tahan jätkata ning ma usun, et mul on veel palju pakkuda,» sõnas Solberg.

Norralane sooviks järgmisel aastal endiselt kihutada Fordiga ning ta sooviks olla osa M-Spordi tiimist, kes saab endale tuleval aastal võistlemiseks vajaliku raha Katarist.

«Tegemist on hea tiimiga ning Malcolm (M-Spordi boss Malcolm Wilson) on oma ala parim. Soovin olla järgmisel aastal selles osaline ja seega olen valmis sõitma ka tasuta,» teatas Solberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles