Neemelo pikendas Nõmme Kaljuga lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Neemelo
Tarmo Neemelo Foto: Priit Simson

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju kahe viimase hooaja suurim väravakütt Tarmo Neemelo pikendas valitseva Eesti meistriga lepingut.

30-aastane ründaja on meistriliiga läbi aegade väravaküttide tabelis 137 tabamusega kaheksandal kohal. Kalju eest on ta löönud kahe hooaja jooksul 58 liigamänguga 44 väravat, vahendab Soccernet.ee.

2011. aasta alguses Kaljuga liitudes sõlmis ta 2+1 aasta pikkuse lepingu ning nüüd löödi käed ka edasiseks. Klubist öeldi Soccernet.ee-le, et kontrahti pikkust mängija soovil ei avaldata, kuid see on pikem kui üks hooaeg.

«Ootame Neemelolt palju väravaid ja suuri tegusid nii meistriliigas kui ka UEFA Meistrite liigas. Tegemist on Kalju jaoks väga olulise mängijaga, olen kindel, et ta suudab meid ka järgnevatel aastatel aidata,» kommenteeris Kalju spordidirektor Sergei Terehhov klubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles