Beckham: Premier League on võimalik, kuid vähetõenäoline

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Hetkel endale uut klubi otsiv 37-aastane Inglismaa jalgpallilegend David Beckham sõnas, et Premier League'i naasmist ta küll täielikult ei välista, kuid kodumaale tulemine on tema jaoks pigem vähetõenäoline.

Beckhami vastu on huvi üles näidanud mitmed Inglismaa klubid eesotsas näiteks Queens Park Rangersi ja West Ham Unitediga, samal ajal on mehele pakkumisi tehtud ka näiteks Austraaliast ja Brasiiliast, rootslane Zlatan Ibrahimovic kutsub Beckhami aga hoopis Pariisi Saint-Germaini, vahendab Soccernet.ee.

«Olen õnnelik, sest veel 37-aastaselt tehakse mulle väga ahvatlevaid pakkumisi,» ütles Beckham Sky Sportsile.

Eelnevalt on mees väitnud, et ei tahaks kunagi peale Manchester Unitedi mõne teise Premier League'i klubi eest mängida. «Ma ei näe ennast seda tegemas, kuid kunagi ei või teada. Valikuid on mul mitmeid,» lisas inglane.

QPRi kasuks räägib asjaolu, et Beckham treenis 2011. aastal natuke aega Tottenham Hotspuriga, kus oli toona peatreeneriks praegu QPRi juhendav Harry Redknapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles