Inglismaa koondise ründaja kaotas kokkupõrkes kolm hammast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Crouch.
Peter Crouch. Foto: SCANPIX

42 korda Inglismaa jalgpallikoondist esindanud Stoke City ründajale Peter Crouchile jääb eilne kohtumine Newcastle Unitediga ilmselt kauaks meelde, sest mees kaotas kokkupõrkes vastaste kaitsja Fabricio Colocciniga kolm hammast.

Crouch ja Coloccini põrkasid peapalli pärast võideldes kokku ning argentiinlane tabas Crouchi kogemata käega näkku, lüües tal kaks hammast suust välja ja ühe ülemistesse igemetesse kinni. Crouch pidi väljakult lahkuma, Stoke'i peatreener Tony Pulis ei näinud aga Coloccini tegutsemises vähimatki pahatahtlikkust.

«Peter tahtis jätkata, aga siis nägi ta oma hambaid arsti peopesal. Mulle tundus, et ta võib isegi kohe minestada. Ta jäi kolmest hambast ilma ja arstid peavad teda nüüd natuke tohterdama, aga midagi sihilikku selles küll polnud,» sõnas Pulis pärast kohtumist, mille Stoke 2:1 võitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles