Terry: unustage Mourinho, Chelsea mängijad tahavd Hiddinkit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: AP / Scanpix
Londoni Chelsea jalgpalliklubi kapten John Terry avaldas, et meeskonna mängijad soovivad praeguse peatreeneri Guus Hiddinki jätkamist klubi juhendajana ka tuleval hooajal.

Samas on Hiddink andnud teada, et ta istub Chelsea peatreeneri toolil hooaja lõpuni ning jätkab seejärel tööd ainult Venemaa koondisega, kirjutab dailymail.co.uk.

«Tal on Roman Abramovitšiga väga head suhted,» rääkis Terry Hiddinkist. «Tal on meiega hästi läinud ning usun, et läbirääkimised jätkuvad. Kui suudame hooaja edukalt lõpetada, siis on tema jätkamine peatreenerina ainuke variant.»

Veel lisas Terry, et ta ei poolda Jose Mourinho tagasipöördumist Chelsea peatreenerie toolile. «Jose on suurepärane juhendaja ning tal oli klubis häid aegu, kuid praegu peavad teised mehed seda tööd tegema,» lisas Terry. «Mourinho on tasemel treener ja paljud mängijad suhtlevad temaga praegugi. Kuid hetkel vajame stabiilsust ja Hiddink on teinud meiega head tööd. Lõplikku otsuse langetab siiski klubi juhatus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles