Grete Gaim oli IBU karikaetapil üheksas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Nordic Focus

Norras Beitostølenis peetaval laskesuusatamise IBU karikaetapil tegi hea sõidu 19-aastane Grete Gaim, lõpetades naiste 15 km tavadistantsi üheksandana.

Gaim tegi nelja tiiru peale ühe möödalasu ehk teenis ühe trahviminuti ja sai 9. koha, kaotades võitjale 3.22,2. 79 lõpetaja seas oli Gaimil 20. sõiduaeg.

Eestlannadest oli võistlustules ka Ulla-Maarit Helinurm, kes teenis neli trahviminutit ja sai 45. koha, kaotust võitjale kogunes 8.18,6.

Esikoha sai kõik tiirud eksimatult läbinud norralanna Ann Kristin Flatland, kes võidutses ajaga 49.59,0. 30-aastane norralanna on 2003. aastast võistelnud MK-sarjas, kuid kevadel sai ta emaks ja seetõttu jäi eelmine hooaeg vahele, nüüd üritab ta end IBU karikasarja kaudu taas MK-koondisesse murda.

Murdmaasuusatamisest laskesuusatamisesse siirdunud sakslanna Evi Sachenbacher-Stehle kogus kuus trahviminutit ja lõpetas 23. kohaga, kaotades Flatlandile 5.41,7, sõiduaja poolest oli Sachenbacher-Stehle teine, temast kiireim oli rajal vaid norralanna Maren Wangsteen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles