Beckham soovib veel Inglismaa koondist esindada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham (vasakul) ja Michael Owen
David Beckham (vasakul) ja Michael Owen Foto: SCANPIX

Homme Põhja-Ameerika jalgpalliliigas viimast mängu tegev Los Angeles Galaxy poolkaitsja David Beckham rääkis, et ei ole loobunud unistamast esindada veel oma karjääri jooksul Inglismaa koondist.

«Ma ei ole oma riiki juba mitu aastat esindanud. Aga kas ma sooviksin seda teha? Muidugi! Sellepärast ma ei olegi kunagi teatanud, et loobuksin rahvuskoondises mängimisest,» vahendab The Sun Beckhami sõnu. «Alati on võimalus, et mingil hetkel on palju vigastusi ning sellisel juhul esindaksin ma suurima hea meelega oma riiki. See on ebatõenäoline, kuid iialgi ei või teada.»

Ilmselt võib Inglismaa jalgpalliliit sarnaselt Eesti kolleegidele korraldada oma elavale legendile lahkumismängu. Beckham on koondist esindanud 115 korda ja löönud 17 väravat.

Peagi vabaagendiks saav Beckham pole veel teatanud, kus ta oma karjääri jätkab, kuid mees loodab mängida kuni 40 eluaastani. Suurimat huvi tunnevad tema vastu ilmselt PSG ja Monaco Prantsusmaalt, kuid ka Inglismaa kõrgliigameeskonnad West Ham ja QPR tahaksid endist koondise kaptenit oma ridades näha. Lisaks on inglasele hiigelpalka nõus maksma mitmed eksootilisemad rikkurmeeskonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles