Mourinhost võib saada Manchester Unitedi peatreener

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi on juba alates 1986. aastast juhendanud legendaarne sir Alex Ferguson ning mitmel puhul on räägitud tema võimalikust järglasest sellel ametipostil.

Viimastel aastatel on kõige rohkem spekuleeritud Jose Mourinho ja Pep Guardiola nimedega. Seejuures on Ferguson ja Mourinho head sõbrad ning hiljuti said mehed omavahel ka Manchesteris kokku. Mitmel puhul on Mourinhot peetud just kõige tõenäolisemaks ManU järgmiseks peatreeneriks, kirjutab Sportsmail.

«Ta on võimeline juhendama ükskõik millist klubi,» teatas Ferguson ning andis mõista, et Mourinho oleks valmis haarama ohjad ka ManU-s. «Ma olen alati arvanud, et ise tipptasemel mängimata pole võimalik saada tipptreeneriks, kuid samas tuleb vaadata ka iseloomu. Tal on imeline ja tugev iseloom ning see tasandab teised puudused.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles