Realis endale ise palka maksev Ronaldo on klubist lahkumas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Madridi Reali tähtmängija Cristiano Ronaldo võimalikust tiimist lahkumisest on räägitud pikka aega ning need jutud on taas hoogu kogumas.

Antony Kastrinakis kirjutab The Suni veergudel, et tänavune hooaeg jääb Ronaldole Realis viimaseks ning samamoodi on tiimist lahkumas ka peatreener Jose Mourinho. Klubi presidendile Florentino Perezile lähedal seisev isik on nimetanud olukorda väljakannatamatuks ning nii Ronaldo kui ka Mourinho on sellega leppinud, et tänavune hooaeg jääb neile tiimis viimaseks.

Ronaldo on tiimis rahulolematu mitme asjaga ning esiteks soovib ta, et ta saaks 100 protsenti oma reklaamituludest enda taskusse. Ronaldo teenib Realis ühe hooaja eest 10 miljonit eurot ning ülemaailmses jalgpallurite palgaedetabelis annab see talle 10. positsiooni. Asja juures on veel üks konks ning nimelt kukub 50 protsenti Ronaldo reklaamituludest klubi rahakotti. Kuna Portugali vutiäss kasseerib väljaspool palliplatsi 17 miljonit eurot, siis sisuliselt teenib ta niimoodi välja ka oma palgaraha.

Lisaks pole ta rahul sellega, et Real ei toeta teda piisavalt aasta parima jalgpalluri valimisel ning lisaks teeb talle meelehärmi tõik, et meeskond ei asunud teda kaitsma, kui tal löödi Hispaania liiga kohtumises kulm lõhki ja talle tehti kaheksa õmblust. Samas usutakse, et ManU-s mängimise ajal oleks tiimi peatreener sir Alex Ferguson selles olukorras kõik süüdlased üksipulgi ette võtnud.

Praegu arvataksegi, et ManU ja PSG on Ronaldo võimalikud uued sihtkohad, kuid Real soovib teda müüa vaid sellise summa eest, mille eest oleks võimalik osta Lionel Messit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles