Räikkönen võib Lotuses saada soomlasest tiimikaaslase

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heikki Kovalainen (vasakul) koos kaasmaalase Kimi Räikköneniga, kellel on järgmiseks aastaks olemas leping Lotuse vormel-1 tiimiga.
Heikki Kovalainen (vasakul) koos kaasmaalase Kimi Räikköneniga, kellel on järgmiseks aastaks olemas leping Lotuse vormel-1 tiimiga. Foto: SCANPIX

Lõppenud vormel-1 hooajal kokkuvõttes kolmanda koha saavutanud Lotuse piloot Kimi Räikkönen sõlmis teatavasti tiimiga lepingu ka tulevaks hooajaks, kuid seni ei ole teada, kellest saab tema tiimikaaslane.

Tänavu keeras teise Lotuse masina rooli prantslane Romain Grosjean, kuid mitmed ebaõnnestumised tõmbasid tema edasistele lootustele suure tõenäosusega kriipsu peale, kirjutab ESPN.

«Õppisin lõppenud hooajal väga palju. Õppisin isegi rohkem, kui pidasin võimalikuks. Siiski on vormel-1 sari raskem, kui ma arvata oskasin. Minu ees olid pidevalt uued katsumused ja neid tuli pidevalt juurde,» rääkis Grosjean.

Seega on järgmiseks hooajaks Lotuse teise piloodi koht endiselt vaba ning viimasel ajal on eelkõige spekuleeritud Kamui Kobayashi ja Heikki Kovalaineni nimedega. Kui Lotuse teiseks piloodiks peaks saama Kovalainen, siis kihutaks järgmisel hooajal Lotuses kaks soomlasest pilooti.

Lõppenud hooajal keeras Kovalainen vormel-1 sarjas Caterhami meeskonna masina rooli ning punktiarve jäi tal seal avamata. Karjääri jooksul on Kovalainen seni teeninud ühe etapivõidu ning kahel korral on ta hooaja lõpetanud üldarvestuses seitsmenda kohaga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles