Wilson valib teise piloodi Tänaku, Novikovi, Solbergi ja Neuville’i seast

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: M-Sport

Qatar M-Sport World Rally Teami boss Malcolm Wilson teatas, et tal ei ole meeskonna teise piloodi valimisega kiiret.

Järgmiseks aastaks on tiimis koht olemas norralasel Mads Østbergil, kes teeb kaasa terve MM-programmi. Meeskonna kolmandas autos istub aga Nasser Al-Attiyah tänu kellele saab meeskond järgmiseks hooajaks piisavalt rahalist toetust. Al-Attiyah osaleb ise seitsmel MM-etapil, kirjutab autosport.com.

«Teise piloodi valmiseks on mul aega ning ma kavatsen seda aega kasutada. Mul on vaja veel paar asja selgeks teha ning seejärel saan teha otsuse. Parema meelega valin ma välja ühe piloodi, kes osaleks kõikidel rallidel,» sõnas Wilson.

Kuna Fordi tänavuse aasta esipiloot Jari-Matti Latvala lahkus Volkswagenisse, siis tema palkamisega enam arvestada ei saa. Tänavu veel Fordi esindusmeeskonnas kihutanud Petter Solberg aga teatas, et tema ei taha meeskonda raha juurde tuua, aga ta on valmis tasuta sõitma.

Seega saab Wilson autosport.com'i teatel teise piloodi valida lisaks Solbergile veel Jevgeni Novikovi, Ott Tänaku ja Thierry Neuville’i seast. Lisaks on tiimil leping soomlase Juho Hännineniga, kes teeb vastavalt kontrahtile kaasa hooaja kahel esimesel MM-etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles