Pique: Messi on mu südame varastanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Gerard  Pique viimases Hispaania liiga mängus Bilbao Atlethicu vastu, kus Messi lõi kaks ja Pique ühe värava
Lionel Messi ja Gerard Pique viimases Hispaania liiga mängus Bilbao Atlethicu vastu, kus Messi lõi kaks ja Pique ühe värava Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi ja Hispaania koondise keskkaitsja Gerard Pique on täiesti veendunud, et tema klubikaaslane Lionel Messi võidab ka sel aastal maailma parima mängija tiitli.

«Iniesta võitis sel aastal Hispaaniale EM-tiitli ja ta võib osutuda valituks. Ka Cristiano Ronaldol oli fantastiline hooaeg, aga minu südame on varastanud Messi. Ma arvan, et ta on ka sel aastal väga suur favoriit,» sõnas hispaanlane.

Pique kommenteeris ka Messi võimalusi lüüa sel aastal üle Gerd Mülleri rekord lüüa ühel aastal 85 väravat.

«Sellise rekordi purustamiseks peab mängija olema väga hea, aga tal on vaja ka õnne. Üks asi on kindel: ta peaks seda asja ise väga rahulikult võtma,» ütles Pique.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles