Video: NBA kehvim meeskond üllatas koduväljakul Miami Heati

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James oli hädas visketäpsusega
LeBron James oli hädas visketäpsusega Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA valmistas suurüllatuse liiga tänavune kõige kehvem meeskond Washington Wizards, kes sai koduväljakul 105:101 jagu mullusest meistrist Miami Heatist.

13 kaotuse kõrvale tabelisse alles teise võidu teeninud Wizardsi parim oli 22 punkti kogunud Jordan Crawford, Kevin Seraphin lisas 16 punkti ja 10 lauapalli. Miamit ei päästnud ka eelmise hooaja MVP LeBron Jamesi tänavune esimene kolmikduubel - James tõi 26 punkti, võttis 13 lauapalli ja andis 11 resultatiivset söötu, kuid viskas samas lõpuminutitel mööda kaks olulist kolmepunktiviset.

Dwyane Wade'i arvele jäi 24 punkti, Chris Bosh viskas 20 punkti ja võttis 12 lauapalli. Wizards ongi samas Miamile ebamugav vastane, sest nüüd on koguni kolm viimast omavahelist mängu lõppenud Washingtoni klubi võiduga.

Võidu nimel pidi kõvasti vaeva nägema ka liiga liider Memphis Grizzlies, kes alistas Phoenix Sunsi alles lisaaja järel 108:98. Võimsa mängu tegi võitjate poolel Zach Randolph, kes viskas 38 punkti ja võttis 22 lauapalli. Sunsi parim oli 19 silmaga Goran Dragic. Grizzlies jätkab 13 võidu ja kolme kaotusega läänekonverentsi liidrina.

Järjekordse kaotuse sai aga Los Angeles Lakers, kes jäi võõrsil 105:107 alla Houston Rocketsile. Viimasel rünnakul jõudsid pealeviskele veel nii Kobe Bryant kui ka Metta World Peace, ent kumbki ei tabanud. Rocketsi parimad olid Toney Douglas 22 ja Greg Smith 21 punktiga, meeskonna tähtmängija James Harden piirdus seekord 15 punkti ja 10 lauapalliga. Ilma põlvevalu käes kannatava Pau Gasolita mänginud Lakersit vedas 39 punkti kogunud Bryant, Dwight Howard lisas 16 punkti ja 12 lauapalli.

Vaata kokkuvõtteid: Wizards-Heat, Rockets-Lakers.

Kõik tulemused:

Philadelphia 76ers - Minnesota Timberwolves 88:105

Washington Wizards - Miami Heat 105:101

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder 111:117

Chicago Bulls - Indiana Pacers 76:80

Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 108:98

Houston Rockets - Los Angeles Lakers 107:105

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles