Abramovitšile anti karm käsk: jäta Guardiola rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš.
Roman Abramovitš. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš, kes loodab klubi peatreeneriks meelitada endist FC Barcelona juhendajat Pep Guardiolat, pidi tunnistama uut tagasilööki - hispaanlase nõustajad andsid talle otsekohese soovituse Guardiola rahule jätta.

41-aastane Guardiola üllatas aprillis kogu jalgpalliüldsust, kui teatas, et loobub Kataloonia suurklubi peatreeneri kohast ja võtab aasta vabaks, et koos perega puhata. Vaevalt kuu aega hiljem asus Abramovitš aga teda telefonikõnedega pommitama ning alles siis, kui Guardiola pakkumise tagasi lükkas, sõlmis Abramovitš uue lepingu Chelsea Meistrite liiga võiduni viinud Roberto di Matteoga.

Paar kuud tagasi asus Abramovitš uuesti Guardiola allkirja püüdma, ent hispaanlane ütles taas ära. Seejärel on Chelsea vallandanud di Matteo, võtnud ametisse ajutise treeneri Rafael Benitezi ning lähenes Guardiolale kolmandat korda, mispeale treeneri lähikondsetel sai toimuvast lõplikult mõõt täis. The Suni teatel esitasid Guardiola nõustajad Abramovitšile ultimaatumi - kui venelane Guardiolale surve avaldamist ei lõpeta, võib treener talle lõplikult ära öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles