Toobali koduklubi üllatas karikasarjas Türgi meistrit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: CEV

Kert Toobali koduklubi, Türgi võrkpalli meistrisarjas kaheksa punktiga kaheksandal kohal olev Sivasi 4Eylül tekitas sensatsiooni maa karikavõistlustel, lüües tänavu meistriks tulnud Istanbuli Fenerbahcet, mis tagas pääsu veerandfinaali, kirjutab volley.ee.

Türgi klubidest teeb eurosarjades kaasa viis meeskonda, alistatuks osutus Euroopa Meistrite liigas mängiv meeskond. Pääsu eest esinelikusse tuleb Sivasi meeskonnal nüüd võidelda tabelis 18 punktiga teisel kohal oleva Istanbuli BBSK-ga. 

Toobal peab Türgi tippliiga taset kõrgemaks kui mullu. «Tagumised on saanud esimeste käest punkte, pole enam selgelt nõrgemaid meeskondi. Ideaalis võiks meilgi olla kolm-neli punkti rohkem, aga see on ka ideaalis. Meeskond on tugevam kui eelmisel hooajal, kuid punkte on hulga raskem saada.»

Eestlane mängupraktika vähesuse üle ei kurda: «Olen mänginud igas kohtumises sisuliselt algusest lõpuni. Tervis on korras, mängime kord nädalas, see jätab aega taastumiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles